Avslørt av Renée Knight

Orginaltittel: Disclamer

Blir utgitt i Norge i midten av juli 2015

Boken er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget.

Renée Knight er fra London og jobbet som manusforfatter før hun ble forfatter. Avslørt er hennes debut som forfatter og i følge forlaget, har boken ligget på bestselgerlistene i England.

Bildet er lånt fra cappelendamm.no

Bildet er lånt fra cappelendamm.no

Catherine Ravenscroft finner en bok på nattbordet sitt, boken fremstår som fiksjon, men Catherine kjenner seg igjen i mange av elementene i boken. Boken beskriver hendelser som skjedde langt bak i tid, men som hun hele tiden har forsøkt å fortrenge. Og den eneste som kjenner sannheten i tillegg til henne selv er død for mange år siden.

Snart befinner Catherine seg i et levende mareritt. Og ikke nok med at hun har blitt konfrontert med disse hendelsene, så har noen blandet hennes ektemann og sønn inn i dette også.

Boken Avslørt ble sendt til meg fra forlaget for noen uker siden, men jeg har spart litt på den slik at anmeldelsen skal komme litt nærmere utgivelsen.

Jeg hadde store forventninger til boken da det var beskjed om at boken befant seg på bestselgerlister i England. Det er noen sammenhenger her som jeg ikke skjønner. Blant annet hvordan hun kunne kjenne seg så godt igjen i boken når de faktiske hendelsene var såpass forskjellige fra de som ble beskrevet? Hvordan kan en tydelig psykisk ustabil person bare godta en sannhet som blir fortalt av en person vedkommende ikke stoler på?

Bortsett fra noen slike ting som, for meg, virker usannsynlige, så syns jeg dette er en veldig god bok. Den er lettlest og spennende.

Kan minne meg litt om bøkene til Joy Fielding.

Reklame

1 tanke på “Avslørt av Renée Knight

  1. Tilbaketråkk: Kort bokanmeldelse : Avslørt av Renèe Knight – Kommer i neste uke! | Beathes bokhjerte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s