Hei lesehester!

Jeg har alltid elsket bøker, og nå har jeg tenkt å dele mine leseropplevelser med resten av verden. Siden min tenåringstid har jeg lest mange hundre bøker. Noen av de første bøkene jeg leste var bøker fra TL klubben. Store deler av ungdomstiden min satt jeg med nesen i en eller annen bok, og jeg skrev faktisk liste over alle bøkene jeg leste. Nå syns jeg nesten det er litt synd at denne listen er borte.stockvault_21326_20091028

Ettersom årene har gått har jeg blitt mest interessert i å lese krimbøker, og da først og fremst nordisk. Men bortsett fra det, så er jeg alltid åpen for gode leseropplevelser.

Jeg kommer til å legge ut innlegg om gode enkelt bøker, gode forfattere, og mindre gode leseropplevelser. Så da håper jeg at dette vil bli inspirerende lesing for dere andre lesehester.

Reklame

3 tanker på “Hei lesehester!

  1. Hei!
    Velkommen i klubben som bokblogger 😃 Ekstra gøy å få flere av oss som elsker krim og thrillere i dette bokbloggermiljøet. Det finnes omlag 50 av oss som skriver jevnlig, men kun et knippe som fokuserer seriøst på krimlitteratur. Gled deg, for dette er en gøyal hobby. Ta gjerne kontakt på PM dersom du trenger kontaktpersoner i forlagene for å få tilsendt bøker. Jeg gleder meg til å lese bloggen din.

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Bloggen er 1 år i dag! | My Criminal Mind

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s